Специални благодарности на Илияна Баръмова ,която ми помогна да възстановя лицето и лявата си ръка след изгаряне втора степен.Страхотен професионалист и широко скроен човек,винаги готова да помага.От първия ден ме увери .че всичко ще се възстанови и белег няма да остане .Така и стана ,възстанових се напълно .Най -добрата в Бургас
Радостин Николова
Преди време "разходихме" баба ми из почти всички болници и отделения, докато стигнем до сестра Баръмова 🙂 Благодарим Ви, че Ви има!
Мирела Иванова
Семейство Вълчанови изказват най-сърдечна благодарност на Илиана Баръмова, старша сестра на I ХО с нач. отделение д - р Мигаров. Синът ни С.С.Вълчанов претърпя злополука през лятото на 2013г. Продължителното лечение на легло доведе до образуване на декубитална рана. Това изглеждаше непреодолим проблем.След компетентната намеса и лечение в продължение на около 6 месеца раната се затвори напълно. Благодарим на съдбата, че ни срещна с очевидно най- компетентното медицинско лице, способно да помогне! Благодарим за човещината, чудодейните ръце и златното сърце на Ил. Баръмова! Бъди здрава! Целуваме те!
Семейство Вълчанови
От сърце благодаря на Илияна Баръмова, за това, че излекува раната ми! Бях се отчаяла и мислех, че "цял живот" ще си ходя с противната течаща грозна рана... С вещина и разбиране, с увереност в успеха, Илияна внесе у мен успокоение още първия път, когато потърсих помощта й и аз повярвах, че раната ми ще остане в миналото... Скоро, благодарение на нея, ще бъда излекувана изцяло, ще мога да плувам в морето и се надявам да прекарам едно прекрасно лято!!! Още веднъж - огромно Благодаря за Илияна Баръмова! За това, че ми подари надежда и увереност в изцелението! Тя е една от малкото личности, на които ще имам доверие цял живот!!! <3
Радостина Алексиева
Името на тази изключителна жена не ми бе познато,преди тя да се превърне в моя спасител.За мен Илиана е като Богородица.Това е един много добър специалист,който всеки момент е готов да вдъхне вяра на болния и да му помогне.Имах много рани по тялото.Бях загубила надежда за живот,преди Илиана да започне да се грижи за мен.Два пъти седмично я очаквах за превръзките с нетърпение.Знам,че има много други болни,които емат същите нужди.Затова реших да разкажа за нея,защото съм наясно,колко е трудно да откриеш специалист като нея. Хубаво е да срещне в беда такива хора,които са съхранили доброто в сърцето си и имат желание да помогнат.Пожелавам на Илиана дълги години да е жива и здрава и все така да е готова да помага на болните и нуждаещи се хора. С дълбока признателност и обич.
Ана Великова
Истински професионалист, чудесен Човек с голяма буква! Благодаря ти Илияна!!! Невероятна жена! Тя е !
Милен Петров
Искам да изкажа голямата си Благодарност към човека с главно Ч!БлагодарносБлагодаря ти Илиянче макар и на 400км ти се погрижи за моята майка и доведе лечението със страхотен резултат макар контакта ни да беше само по вайбър!Ти си страхотен човек голям професионалист !Бъди благословена!
Пепа Грозева
Изключително благодарни сме на старша мед. сестра Баръмова, която въпреки изключително лошото състояние на майка ми и тежките рани, които има, тя успя дистанционно да преобърне живота ни и ужасното състояние, в което се намираше. С изключителен професионализъм и невероятно отношение тази жена не се отказа и постигнахме почти невъзможното дори и от разстояние! Винаги с добро отношение и компетентно решение за всяка ситуация тя ни доказа, че има изход от ада! Благодарни сме й до края на живота си няма да забравим чудото, което тя направи! И да отбележа, че не ни е поискала нито 1ст. за проведеното лечение, а подобни медицински чудеса заслужават много! Ако търсите най-доброто, тя е човекът!
Iffkata Xhax
Благодарение на вас и на вашият опит, който прилагате върху болните с трудно зарастващи рани, моята съпруга Лидия от Варна успя да излекува трудно зарастваща декубитална рана бореща се с нея от една година. Хиляди благодарности за дейността която извършвате, благодарни сме на целият ви екип и специално на медицинското лице Илияна, ви пожелаваме занапред да действате в същата посока за да помагате на хората изпаднали в лечението на всякакви трудно зарастващи рани. За информация на които проявяват интерес към вашият център искаме да споменем, че сме използвали всякаква информация за мазила и медицински лица занимаващи се в тази сфера в цяла София, БАН и цяла България, но никъде не можахме да намерим адекватно и трайно лечение, каквото намерихме при вас. Нека всички знаят, че лечение от подобно естество могат да намерят единствено при вас в Бургас.
Михаил Добрев
Благодаря на сестра Илияна Баръмова за грижитe, които полага на моята приятелka Aйше Aхмет. Тя е перфекционист и на първо място Човек.
Айше Синаси
Илиянка,благодарим Ви за вниманието, професионалната грижа и отношението което проявявате. Страхотни сте.
Никол Маринова
Илияна,БЛАГОДАРЯ за всичко което направи за моята МАЙКА.Само ТИ беше до последно с мен.Ти си създадена да помагаш на хората.Не зная как бих се справила без теб.Направи от невъзможното възможно помогна ми много,въпреки голямата ми болка ,че майка вече я няма,аз ти благодаря ,че беше с мен до край.
Стеляна Георгиева
Благодаря на Илиана Баръмова, за професионализма, човещината и съпричасността, с която се отнесе към нашия проблем. Майка ми , след счупване и на двата крака, получи тежка декубитална рана. Уверено и компетентно за около 2-3 месеца успя да я излекува. Благодаря ти Илиана, и нека доброто , което правиш ти се връща многократно!
Ети Тодорова
Благодаря на сестра Илияна Баръмова за грижите, които полага за наш приятел Никола Батилов. Тя е перфекционист и на първо място Човек. След като ампутираха крака на нашия приятел, семейството му се лута дълго за да може да се излекува раната. След дълго време успяха, незнайно как:(, да открият центъра за лечение на рани, който се намира в близост до МБАЛ Бургас. Никола Батилов в момента е много по- добре, раната заздравява, благодарение на това, че този център съществува и отново повтарям, благодарение на професионализма на сестра Баръмова.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Юлияна Калчева
Баръмова е уникален специалист и човек.
Янка Петкова

Голема благодарност до Илијана за професионачната грижа и големото внимание кое ми го посветивте за да ми ја излечете раната.Ви благодарам од се срце.

Bae Hristoski

Нямам думи, с които да ви опиша, какво чудо направи Илияна за мене!
Три месеца, ми лекуваха крака неправилно и когато вече не можех почти да стъпвам, се появи чудото Илияна! Само за два месеца и половина, тя и целият екип, ми подариха нов живот! Не само, че вече стъпвам нормално, но и вече крака не ме боли, а раната, която не успяха да ми излекуват тук, почти вече е в миналото!
Много ти благодаря, Илияна! Ти за мене си моят живот! Ти си ми нужна така, както слънцето и въздуха за всяко живо същество!
Пожелавам ти Весело посрещане на новата 2019 година и все така помагай на хората и бъди винаги себе си каквато си била винаги!
Пожелавам ти да следваш мечтите си! Смелост, за да ги отстояваш! Търпение да ги постигнеш! Любов, която дава смисъл на всичко това!
Пожелавам ти много здраве, много късмет, много успехи в личен и професионален план и сбъдване на всички твои мечти! Иако има нещо по-хубаво от това, то нека се сбъдне!
Много те обичам, многоооо!

С УВАЖЕНИЕ И МНОГО, МНОГО ОБИЧ!
ВАСИЛКА КИЧУКОВА ГРАД ДРЯНОВО

 

Много съм благодарен на старша сестра Илияна Баръмова. Тя е истинска ВЪЛШЕБНИЦА, която направи склуптура от стъпалата ми. Има много точна професионална преценка за използваните медикаменти и времето на лечение. Да си жива и здрава да продължаваш да лекуваш хората.

Lachezar Malakov 

БЛАГОДАРЯ, Илияна!Благодаря за човечността и професионализма!
На хората, които четат старницата искам да кажа, че са попаднали на най-правилното място и без съмнения могат да се доверят на Илияна Баръмова!

Silviya Nedelcheva 

Искам да изкажа своята голяма благодарност за всичко, което направи за моята майка. Днес вече няма и помен от големите рани от направената химиотерапия. Когато за първи път дойдохме при теб аз почувствах, че това е правилното място и човек. Не зная обаче защо лекарите, които не знаеха как да се справят с проблема на майка не ми казаха за теб. При положение, че работиш дълго време в болницата. На всички мои приятели, познати и клиенти, които имат нужда от помощ аз вече зная кого да препоръчам и съм сигурна, че са в най-правилните ръце. Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко!

Тина Пенева 

Почти се бяхме предали, че нещата са извън контрол, но с безценната помощ и подкрепа на Илияна се обнадеждихме. Признавам, че след обиколка на къде що има в цялата страна лекуващи рани само тя се зае да ме консултира по телефона и НАПЪЛНО БЕЗВЪЗМЕЗДНО да ми казва какво да правим…
Нейната помощ за нашето семейство е не оценима, желая здраве за нея и близките и от все сърце.

Kremena Yordanova
Изключителен професионалист. Златни ръце. Лекар в сърцето си.
При най-малко съмнение след операция относно шевове, зарастване и т.н. направете едно посещение. Богатство за Бургас.
 
Plamen Bakalov
Когато Господ е решил да помогне на хората 🙏 е изпратил един ангел на Земята 😇 – ИЛИЯНА БАРЪМОВА !!! ❤️
Професионалист,надминаващ със знания всички доценти и професори!
Човек,спасяващ животи,с огромно златно сърце !🥇
Респект към всичко,което правите Вие и целия екип 👏,за Вас няма невъзможни неща!
Щастлива съм,че дадохте втори живот на баща ми! 👨‍👩‍👦‍👦
За Вас професията е призвание,а за нас-Вие сте дар от Бога!🙏❤️😇
Благодаря Ви за всичко от 💜 и бъдете благословени !!! 💖💖💖
 
Didi Dringova
 
 

След девет месеца ходене по мъките (следствие на некадърна операция и поставени импланти) и три операции през това време- направих гнойна инфекция на крака. Към началото на април изглеждаше ужасяващо. Съдбата ме срещна с Илияна Баръмова и точно за един календарен месец хвърлух бастуна, върнах си самочувствието и се видях отново в обувки. Отидох на 03.04.2024, раната я затворихме на 03.05.2024г. Златни ръце! Поклон!

Стефан Калафатов